Обадете ни се : 0886 554 965   

Loreal Steampod 3.0 преса за коса с пара E314210[E3142100]

Loreal Steampod 3.0 преса за коса с пара E314210[E3142100]

524.00лв
Количество :
Loreal Steampod 3.0 преса за коса с пара E314210 
SteamPod 3.0 от L'Oréal Professionnel е третото поколение на патентования, професионален стайлинг на Loreal. В основата си пресата използва силата на нежната пара, за да трансформира косата ви със светкавична скорост.
 
Ако сте харесали SteamPod 2.0, ще харесате SteamPod 3.0 от L'Oréal Professionnel. Благодарение на по-лекия и по-тънък дизайн, стайлингът никога не е бил по-лесен. С допълнително дълъг кабел, който може да се завърти на 360 °, стайлингът е по-лесен от всякога, за да създадете ефект на вълни. SteamPod 3.0 вече се предлага с интегриран резервоар за вода за опростяване на работата и използването при пътуване.
 
Създайте външния си вид на всеки тип коса, дори на неподправена коса.
 
Сега още по-ефективен: SteamPod 3.0 е два пъти по-бърза * и ви дава резултат, който изглежда два пъти по-гладък *: Идеалният спътник за красота за бърз и лесен стайлинг, дори с неподправена коса. Технологията с пара намалява увреждането на косата с до -78% ** и предлага оптимална защита на косъма и цвета *. Повече структура и естествен резултат с несравним блясък.
* Инструментален тест срещу редовно изправяне на коса
** Инструментален тест срещу редовно изправяне на коса след 15
 
употреба
  • Налейте дестилирана вода в резервоара за вода
  • Изберете температурата според вашия тип коса: SteamPod придава на косата ви повече гладкост и подправяне при температура, която е 50 ° по-ниска, отколкото при конвенционалните уреди за стайлинг.
 
Поставете кичура коса в средата на плочите, като се уверите, че стрелките сочат надолу при стилизиране. Бавно изтеглете надолу.
 
Препоръчваме ви да използвате SteamPod 3.0 в комбинация с нашите продукти Steampod, препоръчани от стилисти, за да осигурите идеална грижа. Steampod преса за коса осигурява оптимална защита и максимално изглаждане за мека и естествено изглеждаща блестяща коса.
 
  • Структурно изграждащ крем за нормална до гъста и увредена коса.
  • Подхранващо изглаждащо мляко за фина коса
  • Концентриран серум за защита на върха за всички типове коса - като последната стъпка след третиране с SteamPod 3.0
 
За каква прическа се използва пресата?
  • Универсалността може да се използва - за всички типове коса
  • Гладко права коса, елегантен външен вид, прави и лъскави, плажни вълни, холивудски вълни, ефект на сешоар
  • Гладка, лъскава, копринено-мека коса във всеки стил