Нови продукти
 Търсене
 Регистрация
 Вход
КОЛИЧКА
в количката има:
0 продукта
 
 За нас
 Партньори
 За контакти
 Полезни съвети и семинари
 
 
 
Търсене
Каталог
 Грижа за тяло
 Грижи за коса
 Грим
 Грим High Definition
 Мигли и вежди
 Контактни лещи
 Четки за грим, гъби, пухчета
 SFX - Специални Ефекти
 Уреди
 Air Brush и ТАТТОО
 Перукерство
 Удължаване на коса
 Перуки, Тупета и Удължения
 Тюрбани и аксесоари за коса
 КОЗМЕТИЧНИ КОРЕКТУРИ
 Косопад и алопеция
 Други продукти
Фирми
 BaByliss PRO
 Ben Nye
 D.Alcone и Mehron
 GHD
 Gisela Mayer
 Grimas
 Kerling
 Kryolan
 KYOMI
 Lets Dred
 Loreal
 Make Up For Ever
 Make up Pro
 Mirakle Eyes
 Organic Root
 Palmer`s
 Paris Berlin
 Plantur 39
 Senjo - Tattoo
 Silcopad
 Super Million Hair
 Wimpernwelle
Най-купувани продукти
Промоции
01.Kryolan TV стик 5047
02.WW Брокатени Сенки – Пигменти - 381
03.Kerling Гъба за гримиране мека Брой, 200252
04.WW„Мигли в бутилка“ 30379
05.Професионални брокатени сенки 3,5ml. BN070
06.WW Фиксиращ Гел за Брокатени сенки - Пигменти - 38000
07.Финна Мрежичка за коса 2 Броя, 300503
08.Боя за мигли и вежди Binacil 23956 натурално кафяв
09.Kryolan Anti-Shine матираща пудра 30 гр. 5705
10.Оксидант Binacil 3% 23961

 
Политика за личните данни
В makeuppro-online.com (наречен "сайт"), ние разбираме, че поверителността на Вашата лична информация е много важна за Вас. В нашата секция за поверителност, вие можете да прочетете какви видове информация събираме когато получавате достъп и използвате сайта, и как запазваме вашата информация в безопасност. Ние никога не продаваме или предоставяме вашата лична информация на трети страни.
 
Личните данни, които са предоставени от потребителите, се използват от makeuppro-online.com за обработка на поръчки и плащания, за доставка на продукти, за комуникация относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти.
 
Makeuppro-online.com полага дължимата грижа и отговаря за защитата на информацията за потребителя, която е станала известна в резултат на използването, регистрацията и/или поръчка на makeuppro-online.com, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица.
 
Както повечето уебсайтове правят, ние събираме и използваме информацията, която се записва в лог файловете на нашите сървъри. Информацията в лог файловете съдържа времето, по което сте се регистрирали в makeuppro-online.com, страниците, поръчките, които сте направили, брой посещения, последно посещение, и вашия интернет протоколен адрес (IP адрес).
 
В регистрационната форма, попълвана от потребителя при регистрацията, makeuppro-online.com обозначава задължителния или доброволния характер на предоставяне на съответната информация. С изразяване на съгласие с настоящите условията за ползване на makeuppro-online.com, потребителят се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред. Личните данни, които се изисква от потребителите да въведат при попълването на регистрационната форма или във формуляра за поръчки на сайта е следната: email адрес, първо име, фамилия, телефонен номер и адрес. Тези данни са необходими за приемането, обработката и изпълняването на поръчките, които са направени на makeuppro-online.com.
 
Makeuppro-online.com ви препоръчва да пазите конфиденциалността на потребителското име и парола, с които влизате/използвате сайта, за да се избегне неоторизиран достъп чрез потребителския Ви акаунт. По този начин, при всеки достъп/използване на сайта посредством акаунта (потребителско име и парола) се предполага, че поемате отговорност за всички действия, които ще бъдат извършени при ползването този акаунт.
 
Продължи
Copyright © 2010 MakeupPro  |  Доставка  |  Условия за ползване  |  Лични данни